Detalii Proprietate

MATERIALE

  • mdf
  • Blaturi-bucatarie-din-cuart-5
  • Corp-sertare-Hettich-cu-fronturi-din-mdf-infoliat
  • front mdf infoliat a4s high gloss
  • laminated-mdf1
  • mdf 111
  • model-blat-bucatarie-rector-alb-de-la-kuma

  NA 

PAL ( Panouri aglomerate de lemn)
Materialul de baza folosit in productia de mobila este PAL-ul. Acest material este realizat din  particule mici de lemn tocat amestecate cu clei si apoi presate sub forma de placi . Uscarea se poate face la rece sau la o temperatura inalta. Finisarea  ulterioara  se  face cu furnir sau melamina. Marginile placilor de PAL se  finiseaza cu cant-uri  ABS. Folosirea PAL-ului si-a dovedit eficienta in timp. Mobilierul din PAL a atins acea rigurozitate in executie incat piesele existente la ora actuala pot concura cu succes traditionala mobila de lemn .

MDF VOPSIT
Fronturile din MDF  sunt placi din fibre cu densitate medie , produse din rasinoase , care au o suprafata usor de prelucrat. MDF-ul se preteaza foarte bine la realizarea de fronturi de usi sau sertare. Datorita varietatii de culori si frezarilor disponibile , din aceste fronturi se pot face nenumarate combinatii pentru a da un aspect inovativ si unic mobilierului.

MDF INFOLIAT
Acesta este prelucrat cu o masina comanda numerica si infoliat cu o presa cu membrana. Se pot obtine diferite tipuri de frezari , clasice sau moderne si finisaje lucioase sau mate , decoruri lemn sau fantezie.

BLAT DIN MATERIAL COMPOZIT
Din granit sau cuartit , blatul compozit este foarte igienice si usor de intretinut , este rezistent la acizii si bazele uzuale din gospodarii si la substante chimice, este prelucrabil cu rosturi de imbinare aproape invizibile.  Zgarieturile se elimina prin polisare, deteriorarile suprafetei pot fi reparate  fara urma .

FURNIR NATURAL
Folosit de mult timp in industria mobilei dar pe piata noastra si-a facut aparitia mai mult in industria usilor de interior, furnirul natural este un produs de foarte buna calitate care aplicat pe suprafete din pal sau mdf sub orice forma ,da un aspect deosebit si de clasa , mobilierului . Acesta  este disponibil in mai multe texturi de lemn exotic si se poate folosi la orice tip de mobila la comanda , de la masute de living pana la bucatarii de lux , biblioteci si alte piese de mobilier de cea mai inalta calitate.

Optiuni

Harta

OVIDIU COROIU

mobilier-office
  • Mobil : 0725.336.836


Detalii

Contact

Loading...
 

Alte Proprietati